logo
RNTV Live

FOTO EXCLUSIV: Magicianul Cutty a făcut show în Ploiești » Comedie, iluzie și trucuri uimitoare

IMG_0385
Ștefan Petre

Magicianul Cutty, cunoscut iluzionist și actor din Ploiești, a susținut ultima activitate din cadrul Festivalului de Exprimare Creativă Wild Ink, înaintea celui de-al doilea spectacol caritabil pregătit de clubul școlar. Atelierul de comedie și iluzie a fost unul extrem de apreciat de tinerii participanți, care l-au îndrăgit pe „magician” încă din prima secundă.

Pe lângă trucurile uluitoare și scamatoriile care păreau reale, lăsând impresia că prestidigitatorul chiar se ocupă cu magia, Cutty (care a susținut atelierul în urma unei invitații făcute de prof. Silvia-Cristina Filoneanu) a impresionat prin energia sa și prin starea pozitivă cu care a venit în fața tinerilor, transmițând-o mai departe.

În cadrul atelierului susținut la Casa de Cultură a Studenților din Ploiești, iluzionistul a apelat constant la ajutorul publicului, oferindu-le spectatorilor o implicare activă în momentele prestate, și a impresionat prin faptul că a reușit să își desfășoare perfect numerele, fără excepție, deși nu le realiza singur, iar voluntarii nu cunoșteau trucurile!

De la scamatorii cu sfori, batiste și șosete până la momente de comedie pură și glume care au încântat adolescenții (asta deși media de vârstă a participanților a fost peste cea cu care activează, în mod normal, Cutty!), „magicianul” a reușit să creeze un spectacol fluent, cursiv, ca și cum fiecare moment s-ar fi „scurs” în următorul, făcând imposibil de simțit trecerea timpului.

Mai mult, acesta le-a explicat tinerilor multe dintre trucuri și modalitatea de a le realiza, punând accent pe tehnici de actorie, pe microgesturi și jocuri psihologice, explicându-le acestora ramurile domeniului în care lucrează și făcând chiar o demonstrație de mentalism.

Găsește AICI mai multe detalii despre Magicianul Cutty și activitatea lui.

Citește mai multe despre Festivalul de Exprimare Creativă Wild Ink:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor