logo
RNTV Live

EXCLUSIV: Super-spectacole caritabile, marca Wild Ink, în Ploiești

358096527_957576219002177_2073182076864155275_n
Ștefan Petre

În cadrul Festivalului de Exprimare Creativă „Wild Ink”, organizat în Ploiești de clubul omonim din Colegiul Național „I. L. Caragiale”, se organizează două spectacole caritabile, care susțin cauza unor femei cu diagnostic oncologic.

De menționat este că ambele evenimente sunt realizate exclusiv prin creații proprii ale clubului, textele fiind redactate de membrii care le și interpretează, sub coordonarea doamnei prof. Silvia-Cristina Filoneanu, și puse în scenă cu ajutorul regizorului Gabi Petre.

Ideea de la care pornesc spectacolele este una de origine cosmogonică, mitologică, legând un fir narativ neașteptat și țesând emoție pură, idei și sentimente în jurul unor repere inedite, în funcție de viziunea membrilor Wild Ink.

Primul spectacol, denumit „Moonlit”, a avut loc sâmbătă, 1 iulie, în limba engleză, la Casa de Cultură a Studenților de lângă UPG Ploiești. În cadrul unei reprezentații de circa o oră și jumătate, bogată în trăiri, forme, cuvinte și imagini vizuale, tinerii artiști s-au transmis pe ei înșiși pe scenă, prin intermediul unor poeme recitate, al monodramelor și al melodiilor proprii.

Vizionează AICI întregul spectacol de spoken-word poetry.

Marți are loc spectacolul caritabil „În lumina lunii”, cuprinzând atât versiunile în limba română ale textelor, cât și momente noi, unice. Această reprezentație va avea loc tot la Casa de Cultură a Studenților din Ploiești, începând cu ora 18:30.

Evenimentul este organizat de Clubul de scriere creativă Wild Ink, în parteneriat cu Asociația R.O.Z., Colegiul Național „I. L. Caragiale” din Ploiești, CȘE CNILC, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Generația lui John și Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor