logo
RNTV Live

FOTO: La doar 16 ani, Beatrice Brujban oferă lecții de dans adolescenților din Ploiești

IMG_0069
Ștefan Petre

Cea de-a doua zi a Festivalului de Exprimare Creativă Wild Ink, una dintre cele mai interesante și de succes inițiative dedicate în ultima vreme tinerilor din Prahova, s-a încheiat cu un atelier de dans susținut de eleva Beatrice Brujban, care se numără și ea printre membrii clubului de scriere creativă care a organizat evenimentul.

Pe lângă implicarea activă în tot ceea ce ține de Wild Ink (de la publicarea de texte în volumul colectiv „Where Wildflowers Grow”, lansat vara trecută, la desfășurarea de momente artistice în cadrul unor spectacole caritabile), pasiunea cea mai mare a adolescentei este dansul.

Din cei aproape 17 ani de viață, pe care îi va împlini în două săptămâni, 10 i-a dedicat antrenamentelor, concursurilor și, în general, dragostei pe care o poartă acestei arte.

Legitimată la clubul de dans sportiv Alla Dance, care și-a serbat de curând „majoratul”, cea cunoscută de prieteni drept Beea a câștigat deja două concursuri internaționale, cu arbitri din străinătate, și are în palmares trei finale ale Campionatelor Naționale.

În cadrul Festivalului Wild Ink, ea le-a oferit participanților o demonstrație superbă de dans, după care i-a învățat o mulțime de mișcări de bază și i-a încurajat să practice un stil de viață sănătos, să-și urmeze visurile și să își găsească înclinația artistică, prin puterea exemplului.

Cei 15-20 de participanți au învățat pași de salsa și au reușit să se integreze într-o coregrafie gândită de Beatrice, în perechi, după care au fost provocați să își schimbe partenerii, combinându-și perechile, și să se descurce astfel în tot felul de situații neprevăzute.

Ineditul atelierului susținut de tânăra dansatoare în curtea sediului FJT Prahova, la Casa Tineretului din Ploiești, a fost, probabil, elementul care l-a transformat instant într-unul foarte îndrăgit de adolescenții înscriși în programul festivalului. Până la finalul activității, s-au realizat și dansuri populare, precum hora, sârba studențească și pamporea.

Citește și:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor