logo
RNTV Live

Echipa “Antreprenorești- Adoptă un Sat” crede în potențialul comunei Valea Doftanei. Vezi ce se întâmplă

Adoptă un Sat
Mihai Constantinescu

Antreprenorești- Adoptă un Sat

Nu mai încape îndoială! Valea Doftanei este printre ultimele locuri cu adevărat fermecătoare ale României. Potenţialul turistic al zonei a fost deja demonstrat. Aici se găseste aer curat, una din ultimele păduri virgine ale ţării, peisaje care taie respiraţia indiferent de sezon.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/peisaj-de-poveste-intr-o-comuna-din-prahova-padurile-par-desprinse-din-pastelurile-lui-alecsandri-galerie-foto/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/piramida-ca-in-egipt-aici-in-prahova/

Iată câteva dintre argumetele care au determinat să fie prezentă şi aici caravana “Antreprenoresti-Adopta un Sat”. Este vorba mai exact despre un un proiect al Fundatiei Romanian Business Leaders care a făcut posibilă întâlnirea dintre comunitatea din Corbi, judeţul Argeş şi comunitatea din Valea Doftanei. Întâlnirea a avut drept scop dezvoltarea economică şi socială în mediul rural prin încurajarea iniţiativelor de afaceri locale.

Reprezentanții comunității din Corbi (AG) au făcut deplasarea la Valea Doftanei cu dorința de a pune bazele unei relații de cooperarea și pentru a vorbi despre modul în care ei fructifică oportunitățile locale.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor