logo
RNTV Live

Primăria Băicoi îndeamnă copiii să facă mişcare. Ce cadou inedit vor primi

cadou inedit sursă foto digi24.ro
Mihai Constantinescu

Primăria Băicoi promovează mişcarea

Primăria Băicoi îndeamnă copiii să facă mişcare. Ce cadou inedit vor primi

Mişcare este un izvor de sănătate şi prospeţime, dar şi un factor de longevitate.Din nefericire, în zilele noastre, tot mai mulţi copii aleg să-şi petreacă timpul liber în faţa calculatorului sau cu telefonul în mână.

Reprezentanţii primăriei Băicoi schimbă trendul şi îndeamnă copiii la mişcare. În acest sens, din primăvară, în localitate va începe un proiect realizat din bani de la bugetul local şi sponsorizări, în valore de 1 milion de lei. Este vorba de amenajarea de piste de biciclete. Lucrările vor înceape pe strada Republicii. Este o lucrare care se întinde pe o distanță de 5 kilometri.

Mai mult decât atât, copiii cu vârste între 3 şi 14 ani vor primi din partea autorităţilor locale, gratuit, biciclete. Acestea vor putea fi folosite şi pentru mersul la şcoală, la unităţile de învăţământ urmând a fi amenajate spaţii speciale.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusivvideofoto-un-copil-si-parintii-lui-au-supravietuit-in-mod-miraculos-dupa-ce-tatal-beat-aproape-i-a-ucis/?fbclid=IwAR0IiDRrrHEZvqzqo3QlxDNAygvzWD9SkonoMUxs5sLA1TdJr_R2WW2jFhE

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor