logo
RNTV Live

Piramidă ca în Egipt aici, în Prahova. Unde se găseşte misteriosul loc

Prahova, înzestrată de natură cu o "piramidă egipteană naturală"/ sursă foto www.cata.ro
Mihai Constantinescu

Prahova, înzestrată de natură cu o “piramidă egipteană naturală”

Piramidă ca în Egipt aici, în Prahova. Misteriosul loc nu este la fel de popular ca şi Valea Prahovei, spre exemplu, dar îi face concurenţă din multe puncte de vedere. Aici sunt multe locuri cu peisaje superbe care merită să fie vizitate, aer curat şi multă linişte. Nu este deloc aglomerat, iar turiştii beneficiază de condiţii de cazare optime.

Piramidă ca în Egipt aici, în Prahova. Misteriosul loc se găseşte în Valea Doftanei. Nu trebuie să baţi mii de kilometri pentru a petrece o vacanţă frumoasă. Dacă nu eşti genul care să agreeze călătoriile lungi şi extenuante spre locurile deja consacrate ca ideale pentru concedii, atunci alege să rămâi în judeţul tău. Valea Doftanei este locul ideal unde poţi petrece câteva zile de relaxare. Este un loc mirific unde ai ce vedea.

Comuna Valea Doftanei este amplasată într-un cadru natural pitoresc, cu multe valenţe turistice şi lipsit de surse de poluare şi degradare a mediului.
Ea se afla situată în partea nordică a judeţului Prahova, între văile Prahova şi Teleajen.

Ce poţi vedea pe Valea Doftanei

Sunt multe locuri unde poţi organiza mici excursii pe timpul vacanţei, dacă alegi Valea Doftanei. Nu trebuie să ratezi Lacul Paltinul, Rezervația naturală de fag și brad Glodeasa şi Penitenciarul Doftana sau Bastilia Românescă(locul unde au fost închişi şi Ceauşescu şi Gheorghe Gheorghiu Dej. ) 

Trebuie vizitate şi masivele muntoase ale zonei. Este vorba despre Orjogoaia, Radela, Cucioaia, Zanoaga, Baiu Mare, Baiu Mic, Unghia Mare si Unghia Mică. Acesta din urmă,privită din depărtare, cu liniile ei geometrice perfecte, seamănă cu o piramidă egipteană, împlântată parcă dinadins aici în peisajul carpatin. 

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/top-trei-obiective-turistice-din-valea-doftanei-pentru-vara-lui-2017/

Locuri de cazare

Nu trebuie să vă faceţi griji pentru cazare. Oferta este mai mult decât bogată. Oricine îşi permite să petreacă vacanţa de vară aici. Fie că ai un buget redus fie că nu nu. Oferta este pentru toate buzunarele.

Preţurile pornesc de la 60 de lei pentru o cameră dublă matromonială şi pot ajunge până la 260 de lei pe cameră pe zi. Există posibilitatea să veniţi pe Valea Doftanei şi să închiriaţi o întreagă pensiune. În unele locuri de cazere, preţul de închiriere integrală, pentru întreaga capacitate în cursul săptămânii:este de 1760 ron/zi. În weekend este ceva mai ridicat.  De 2000 ron/zi.

Toate locurile de cazare se găsesc în general în mijlocul naturii. Departe de zgomot, agitaţie şi griji. Veţi fi în mijlocul naturii, la aer curat şi mâncare tradiţională românească.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor