Ziaristii prahoveni au reprezentant la nivel national. Cine este ziaristul ales in Consiliul Director al UZPR

omv

Teatrul de vara din Parcul Herastrau a gazduit in acest weekend Adunarea Generala a Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania.

In cadrul evenimentului, care a reunit delegatii celor peste 50 de filiale din tara si din diaspora ale Uniunii, a fost aleasa noua conducere a UZPR.
Daca in privinta Presedintelui vorbim de continuitate, cunoscutul om de radio Doru Dinu Glavan fiind reales in fruntea Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania, in cadrul Consiliului Director au aparut si cateva nume noi, printre care si cel al presedintelui Filialei Prahova UZPR, Claudius Dociu.
Acesta, alaturi de ceilalti zece membri ai Consiliului Director propusi de presedintele Doru Dinu Glavan, a fost votat in unanimitate de Adunarea Generala pentru un mandat de patru ani in organismul de conducere al Uniunii.
In cadrul aceleiasi Adunari Generale, la care Filiala Prahova a fost reprezentata, alaturi de presedintele acesteia, de vicepresedintele Florin Fratila, au fost votate componenta Comisiei de Atestare si a celei de Cenzori, precum si Juriul de Onoare, Disciplina si Arbitraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here