logo
RNTV Live

Loloiasca: Părinţii şi-au dus copiii pe braţe lângă sora lor decedată. Daria nu le mai este alături

sursă foto observator.tv
Mihai Constantinescu

Întreaga comunitate din Loloiască plânge moartea Dariei de 10 ani călcată de TIR

Loloiasca: Părinţii şi-au dus copiii pe braţe lângă sora lor decedată. Daria nu le mai este alături.

Era veselă,plină de viaţă şi grijulie cu fraţii ei. Pentru părinţi ei, Daria, fetiţa de 10 ani din Loloiască nu era doar copilul lor cu suflet mare care le făcea viaţa mai frumoasă, era cea care le întregea familia.

Aseară însă destinul le-a sortit durere. Părinţii fetiţei şi cei trei faţi ai ei trebuie să înveţe să trăiască fără ea. Un accident teribil i-a curmat viaţa pe loc.

Fetiţa tocmai se ducea spre grădiniţă să-şi ajute fratele mai mic să vină acasă. Se afla pe trecerea de pietoni pe care o cunoştea foarte bine. La jumătatea trecerii a fost izbită violent de un TIR. A murit pe loc.

La volan se afla un cetăţean moldovean. Acesta nu a acordat prioritate strivind copila de asfalt. Se pare că acesta circula cu viteză mare şi nu a mai putut frâna.

Toată lumea este şocată de întâmplare. Părinţii şi fraţii sunt distruşi de durere , iar colegii de şcoală, profesorii şi prietenii fetiţei nu-şi revin din şoc.

Pe Facebook au curs mesajele , unele fiind foarte dure.

“Poliţia locală, rutieră ridicaţi-vă de pe scaune și faceți ceva util pentru comunitate.Câte suflete nevinovate trebuie să mai moară ????????” a spus cineva.

 

“Unii dintre ei zici că sunt ucigaşi plătiţi şi ce este mai grav se apără între ei. La trecere de pietoni nu are scuze. Localitate, limita 50, presemnalizare şi altele ignorate de acest infractor. Ce vină avea copilaşul ăla? Dacă era copilul lui, cum proceda?”

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/anunt-important-pentru-toti-ploiestenii-nu-trebuie-scapata-din-vedere-data-de-1-octombrie-urmeaza-executare-silita/

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor