logo
RNTV Live

VIDEO/PĂULEŞTI: Un porc mistreţ imens, filmat când merge prin faţa curţilor

Mihai Constantinescu

VIDEO/PĂULEŞTI: Un porc mistreţ imens, filmat când merge prin faţa curţilor

Oamenii care locuiesc pe Aleea Crăiţei din Păuleşti sunt terorizaţi de câteva săptămâni de un porc mistreţ. Nimeni nu ştie cum a ajuns acolo, însă, se pare că este mediul perfect pentru el pentru că nu a mai plecat.

Cetăţenii sunt speriaţi şi le este frică să mai iasă din curţi, iar cei care au şi copii îi protejează cum pot mai bine. Până în acest moment autorităţile nu s-au implicat în acest caz.

Porcul mistreț se hrăneşte cu ghindă, jir, fructe de pădure, rădăcini, rizomi sau bulbi de la diferite plante, viermi, şoareci, pupe de larve, dar şi cereale sau cartofi.

Este bine de ştiu şi faptul că mistreţul atacă omul, mai ales dacă este rănit, încolţit sau dacă scroafa are pui şi cineva încearcă să-i ia.

În ultima perioadă, urșii și mistreții s-au apropiat periculos de casele oamenilor. Din nefericire, au fost semnalate şi atacuri ale animalelor sălbatice.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/oamenii-legii-din-ploiesti-si-calarasi-in-alerta-mai-multe-persoane-terorizate-dupa-ce-au-primit-un-telefon/?fbclid=IwAR2N4sXIHC-z7icHeeaCYo4d7fAo3h-D5Z6WoKZNPOIDGtEAuzPcDs8k5pE

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/de-urgenta-la-spital-dupa-ce-si-a-introdus-un-borcan-in-anus-eu-sunt-ala-de-anul-trecut-cu-paharul/?fbclid=IwAR1pHTAo3kkpe2wSy1RzwRxLJ8ORYB6Ofqi7xOQYU6VdMaqqkoSw3-ykR0E

Pentru mai multe ştiri, vizitaăţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor