logo
RNTV Live

Primăria Ploiești a fost executată silit din cauza unor datorii/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Primăria Ploiești a fost executată silit din cauza unor datorii mai vechi. Peste 10,7 milioane de lei reprezintă valoarea sumelor aferente pentru care s-a pornit executarea silită, sumă rezultată în urma unor litigii deschise de mai multe societăți împotriva municipalității ploieștene.

Primăria Ploiești este bună de plată după ce mai multe societăți au câștigat în instanță plățile pe care municipalitatea ar fi trebuit să le efectueze în anii anteriori, pe rolul instanțelor existând litigii cu o vechime chiar de 6 ani .

Potrivit unei Note de Fundamentare a Primăriei Ploiești, suma totală a executărilor se ridică la 10.722.642 lei, iar pe conturile deschise la bănci s-au pus popriri pentru următoarele sume:

•             7.922.777,1 lei aferent dosar de executare nr. 523/2019 cu creditor Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești SA

•             1.253.585,42 lei aferent dosar executare nr. 1479/2021 cu creditor Inter-Gas România SRL

•             811.011,62 lei aferent dosar executare nr. 2002/2020 cu creditor Intergroup Engineering SRL

•             735.268,84 lei aferent dosar executare nr. 2181/2020 cu creditor Intergroup Engineering SRL

Potrivit administratorului public al municipiului Ploiești, Simona Albu, aceste datorii nu au afectat bunul mers al activităției Primăriei Ploiești, municipalitatea putând efectua în continuare plăți prin Trezoreria Statului.

Ploieștenii nu s-au arătat deloc uimiți de faptul că Primăria Ploiești a fost executată din cauza acestor datorii care datează chiar și de șase ani, aceștia susținând că s-au făcut greșeli de-a lungul timpului, dar și că o colectare mai bună de la populație ar fi ajutat municipalitatea să nu rămână datoare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/interceptari-tulburatoare-in-dosarul-in-care-angajatele-unor-creste-din-ploiesti-video

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-a-murit-intr-o…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor