logo
RNTV Live

Noi demisii la Termo Ploiești!

termo_ploiesti
Mihai Constantinescu

Noi demisii la Termo Ploiești!

Consilierii locali Valentin Marcu și Aurelian Tudor au demisionat din cadrul AGA Termo Ploiești.

“Astazi, alaturi de colegul meu Valentin Marcu, am ales sa demisionez din Adunarea Generala a Actionarilor a SC Termo Ploiești SRL. Prin acest gest ma alatur intregii echipe de conducere care a ales sa plece de la conducerea societatii acum cateva zile (director general, director general adjunct, director tehnic, manager tehnic).Trebuie sa recunosc ca am sperat ca ei sa revina asupra deciziei de a demisiona pentru ca eu cred ca societatea are mare nevoie de oameni profesionisti la conducere. Toti acesti oameni au peste 10 ani de experienta in managementul termiei si sunt neafiliati politic. Din pacate, ei nu au mai rezistat presiunilor facute de primarul Andrei Volosevici, interferintelor in actul managerial, limbajului suburban si amenintarilor proferate la adresa acestora. Acelasi lucru s-a intamplat si acum cateva saptamani cu vechea conducere a societatii. Cred cu sinceritate si ingrijorare ca interesele primarului in raport cu functionarea acestei societati sunt diferite de ale noastre. Eu cred ca aceasta societate trebuie sprijinita sa functioneze exclusiv in beneficiul cetatenilor si nu condusa catre faliment pentru a da acest serviciu unei societati private care sa urmareasca doar un profit realizat prin costuri ridicate platite de ploiesteni. E nevoie de investitii si de management profesionist. Astfel, avand viziuni complet opuse cu ale primarului Andrei Volosevici (care, insa, a fost ales acum 2 ani de 57% dintre ploiesteni) inteleg sa ma retrag din AGA si sa il las sa isi implementeze viziunea asupra acestui serviciu atat de important pentru oameni:, a scris pe Facebook Aurelian Tudor.

Iată cum a motivat decizia și colegul său.

“Astazi, impreuna cu colegul meu Aurelian Tudor, am ales sa demisionez din Adunarea Generala a Asociaților a societatii Termo Ploiești SRL. Prin acest gest ma alatur intregii echipe de conducere care a ales sa plece de la conducerea societatii acum cateva zile (director general, director general adjunct, director tehnic, manager tehnic).Trebuie sa recunosc ca am sperat ca ei sa revina asupra deciziei de a demisiona pentru ca eu cred ca societatea are mare nevoie de oameni profesionisti la conducere. Toti acesti oameni au peste 10 ani de experienta in managementul termiei si sunt neafiliati politic. Din pacate, ei nu au mai rezistat presiunilor facute de primarul Andrei Volosevici, interferentelor in actul managerial, limbajului suburban si amenintarilor proferate la adresa acestora. Acelasi lucru s-a intamplat si acum cateva saptamani cu vechea conducere a societatii. Cred cu sinceritate si ingrijorare ca interesele primarului in raport cu functionarea acestei societati sunt diferite de ale noastre. Eu cred ca aceasta societate trebuie sprijinita sa functioneze exclusiv in beneficiul cetatenilor si nu condusa catre faliment pentru a da acest serviciu unei societati private care sa urmareasca doar un profit realizat prin costuri ridicate platite de ploiesteni. E nevoie de investitii si de management profesionist. Astfel, avand viziuni complet opuse cu ale primarului Andrei Volosevici (care, insa, a fost ales acum 2 ani de 57% dintre ploiesteni) inteleg sa ma retrag din AGA si sa il las sa isi implementeze viziunea asupra acestui serviciu atat de important pentru oameni.”. a scris pe Facebook ValentinMarcu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor