logo
RNTV Live

De urgenţă la spital după ce şi-a introdus un borcan în anus: “Eu sunt ăla de anul trecut, cu paharul”

sursa foto Romanai Tv.net
Mihai Constantinescu

De urgenţă la spital după ce şi-a introdus un borcan în anus: “Eu sunt ăla de anul trecut, cu paharul”

Un bărbat de 52 de ani din Botoşani a ajuns vedetă printre medici din cauza problemei cu care s-a prezentat la camera de gardă. După ce anul trecut a avut nevoie de ajutor medical specilizat pentru a i se îndepărta un pahar introdus în anus, acum aceştia trebuie să intervină din nou. Bărbatul s-a prezentat la spital cu sângerări abundente după ce şi-aintrodus în anus un borcan.

Este vorba de un pacient cu un corp străin anal şi rectal. Un borcan de sticlă”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD, potrivit monitorulbt.ro.S-a încercat scoaterea obiectului pe aceeaşi cale, însă a fost imposibil, existând pericolul de a se sparge în interior. Fiind vorba de o zonă puternic vascularizată, era pericolul unei hemoragii masive şi deces. Borcanul, la fel ca şi paharul de anul trecut, era blocat în zona rectului, astfel că s-a intrat chirurgical şi a fost scos prin abdomen”, a precizat un medic chirurg de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati”.

sursa Antena 3

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor