De urgenţă la spital după ce şi-a introdus un borcan în anus: “Eu sunt ăla de anul trecut, cu paharul”

sursa foto Romanai Tv.net
cautam-reporteri-republikanews

De urgenţă la spital după ce şi-a introdus un borcan în anus: “Eu sunt ăla de anul trecut, cu paharul”

Un bărbat de 52 de ani din Botoşani a ajuns vedetă printre medici din cauza problemei cu care s-a prezentat la camera de gardă. După ce anul trecut a avut nevoie de ajutor medical specilizat pentru a i se îndepărta un pahar introdus în anus, acum aceştia trebuie să intervină din nou. Bărbatul s-a prezentat la spital cu sângerări abundente după ce şi-aintrodus în anus un borcan.

Este vorba de un pacient cu un corp străin anal şi rectal. Un borcan de sticlă”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD, potrivit monitorulbt.ro.S-a încercat scoaterea obiectului pe aceeaşi cale, însă a fost imposibil, existând pericolul de a se sparge în interior. Fiind vorba de o zonă puternic vascularizată, era pericolul unei hemoragii masive şi deces. Borcanul, la fel ca şi paharul de anul trecut, era blocat în zona rectului, astfel că s-a intrat chirurgical şi a fost scos prin abdomen”, a precizat un medic chirurg de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati”.

sursa Antena 3

1 COMENTARIU

  1. Este perseverent,vrea în mod constant să își depășească propriul record ! Probabil că la anul vă veți ,,confrunta” cu o damigeană din sticlă…Măcar este ,, transparent-translucid ” individul…de vreme ce are înclinație spre. ,, sticlă” ( pahare, borcane,etc. ) ; nu opac precum membrii – afiliații (sau cei aflați în strânsă legătură) Organizațiilor Criminale Mafiote Politice Religioase din care fac parte și politicienii (parlamentarii)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here