logo
RNTV Live

Un ploieștean a mers pe jos până la Bruxelles. Tu poți ajunge până în centru?

Bruxelles Alexandru Popescu, ploieşteanul care în 2014 a uimit toată România/ sursă foto epochtimes-romanians.com
rnews

Mobilizare în strada, nu doar pe facebook

Sute de ploieșteni sunt așteptați pe 5 iunie, de Ziua Mediului, pentru a protesta împotriva aerului poluat din Ploiești.

Printre inițiatorii evenimentului se află Alexandru Popescu, un ploieștean care duce o luptă permanentă pentru a-i face pe oameni să înțeleagă cât de importantă este protejarea mediului înconjurător. În anul 2014 a îndurat frig și ploi în călătoria pe jos până la Bruxelles pentru a protesta împotriva exloatării gazelor de șist.

https://www.digi24.ro/regional/digi24-oradea/pe-jos-pana-la-bruxelles-un-prahovean-protesteaza-in-acest-fel-fata-de-exploatarea-gazelor-de-sist-294592

Pe 5 iunie, el speră ca ploieștenii să iasă din casă pentru câteva ore pentru a demonstra autorităților că e momentul pentru a lua măsuri împotriva poluării.

Chiar dacă în trecut, în Ploiești, au mai fost organiazate astfel de proteste fără succes, inițiatorii evenimentului speră ca de data această să fie un număr record de participanți.

Protestul este anunțat pe 5 iunie, între orele 17:00 – 21:00, “La ceas”, în fața clădirii Consiliului Județean.

Pentru a confirma prezența, ploieștenii pot accesa următoorul link:

https://www.facebook.com/events/435317396919943/permalink/441609319624084/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor