logo
RNTV Live

VIDEO/ Grațiela Gavrilescu și președintele Senatului, impresionați de produsele românești din Târgul de Toamnă de la Ploiești

gratiela si mele
Oana Stoica

Grațiela Gavrilescu și președintele Senatului, impresionați de produsele românești din Târgul de Toamnă de la Ploiești.

Astăzi a început a 18-a ediție a Târgului de Toamnă de la Ploiești.

Organizat de SC HALE și PIEȚE SA, evenimentul ce va dura până pe 7 octombrie, a reunit aproximativ 50 de producători de legume și fructe dar și de produse tradiționale românești.

Prezent la eveniment, președintele Senatului, Teodor Meleșcanu a rămas surprins de calitatea produselor. A cerut relații despre soiurile folosite de producători și chiar a spus că va cumpăra la primăvară răsaduri de la ei.

La fel de impresionată a fost și Grațiela Gavrilescu, deputat și fost ministru al Mediului. Doamna Gavrilescu spune că producătorii autohtoni trebuie încurajați și subvenționați de la bugetul de stat.

De la festivitatea de inaugurare a Târgului de Toamnă, nu au lipsit oficialitățile locale, deputați, consilieri județeni și locali, dar și Andrei Volosevici, candidat la viitoarele alegeri locale pentru primăria Ploiești.

GALERIE FOTO:

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor