logo
RNTV Live

Bilanț la doi ani de mandat. Omul din fruntea județului care a reușit să schimbe fața Spitalului de Urgență din Ploiești

bogdan toader
rnews

De doi ani în fruntea județului.

Se împlinesc doi ani de când conducerea Consiliului Judeţean Prahova a fost preluată de Bogdan Toader.

Unul dintre cei mai tineri dar și mai performanți politicieni ai județului, președintele PSD Prahova a reușit să se impună rapid în fața colegilor, dar și a adversarilor politici.

Bogdan Toader se poate lăuda acum cu un portofoliu consistent din punct de vedere al investiţiilor şi proiectelor de dezvoltare.

 

Poate cel mai important proiect al președintelui Consiliului Județean, este schimbarea feței Spitalului de Urgență din Ploiești.

Cunoscut în toată țara drept ”spitalul groazei”, unitatea spitalicească are acum o nouă față.

În 2017 au început lucrările de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţe. Până acum s-au finalizat lucrările pentru secţiile de Cardiologie şi Boli Interne.

Consiliul Judeţean Prahova a alocat bani pentru reparaţii capitale la Secţia Nord a Spitalului Judeţean.

Ieri, în ultima ședință a Consiliului Județean, a fost alocată suma de 3,1 milioane de lei către Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Acești bani vor merge către modernizarea reţelei electrice şi implementarea unui nou sistem de control al accesului şi monitorizare video.

Mai mult, Bogdan Toader s-a implicat și în atragerea de fonduri europene pentru extinderea, reabilitarea, modernizarea şi recompartimentarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgențe Ploieşti.

Și la alte capitole președintele Bogdan Toader a bifat realizări:

  • reabilitarea a aproximativ 100 km de drumuri județene
  • inaugurarea sensul giratoriu de la Blejoi și s-au modernizat drumurile județene neasfaltate DJ206-Talea și DJ 231- Pacureti-Gornet
  • finalizarea Stației de Tratare Mecano-Biologică a Deşeurilor Biodegradabile Ploieşti, parte din Masterplan-ul de Deşeuri al judeţului Prahova
  • Muzeul Petrolului a fost transferat în patrimoniul județului Prahova

Sunt doar câteva dintre proiectele importante realizate în cei doi ani de mandat.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor