Ultranaționaliștii strâng rândurile: în urma alegerilor interne din PRU, Sebastian Ghiță a fost ales șef de cuib. Savu nu a prins decât Nicador adjunct PAMFLET

„Frumoasă-i viața-n cuib și mândru ne e crezul!” – această deosebită stare de spirit a dominat ultimele alegeri interne din cadrul PRU Prahova, unde mai mulți membri marcanți ai PSD au primit funcții-cheie în noul partid iubitor de neam și țară.
Congresul a demarat într-o atmosferă patriotică, toată sala răsunând a Wagner și HiQ, în timp ce tinerii din Diaconu Jugend ardeau, într-un ritual mistico-religios, postere cu Marko Bella și Liviu Dragnea.
„Camarazi, neamul ne cheamă în Parlament. Datoria și sângele strămoșilor noștri vărsat pe treptele DNA ne fac să strigăm toți, pe o singură voce: Muie, Dinamo”, a țipat, ușor confuz, deputatul Sorin Teju, de la tribuna congresului.
În urma alegerilor interne, organigrama conducerii județene a PRU arată astfel:
– Sebastian Ghiță: șef de cuib
– Ion Eparu: Obersturmbahnfraier
– Daniel Savu: Nicador adjunct însărcinat cu comunicarea la Antena 3 – post ce va funcționa în noul regim sub titulatura de Volkischer Beobachter
– Sorin Teju: Brutarsturmbahnführer
– Răzvan Tănase: Portar
Totodată, liderii PRU au criticat intens guvernul Cioloș, liderul suprem Bogdan Diaconu adresând o amenințare misterioasă către premier, pe care analiștii politicii o dezbat intens, încercând să-i deslușească sensul: „Boss, ne vedem în gară la Sinaia…”.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here