logo
RNTV Live

Tranzactie imobiliara unica, in varf de munte. Pretul este urias/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Tranzactie imobiliara unica, in varf de munte. Cabana Babele din Bucegi, aflata în vecinătatea monumentelor naturale de la care a si preluat numele, este scoasă la vânzare pe un site de imobiliare. Potrivit anuntului pretul este unul extrem de mare.

Tranzactie imobiliara unica, in varf de munte

Cei care vor bate palma cu proprietarul ar trebui, potrivit anuntului, sa scoata din buzunare nu mai putin de 1.150.000 de euro. Zona in care se afla situata cabana, la o  altitudine de 2206 metri, sub Vârful Babele, reprezintă baza turistică centrală a munților Bucegi, loc in care se încruciseaza principalele drumuri.

Imobilul a fost construit  în 1937 de către societatea turistică Asociația Drumeților din Munții Înalți ai României, după un proiect al arhitectului Octav Doicescu. Aspectul a fost schimbat mai apoi în perioada comunismului, însă la vremea aceea au fost făcute modificări insesizabile.  Ulterior, după 1989, cabana și-a schimbat înfățișarea radical si a devenit de nerecunoscut din cauza modificărilor aduse.

Are in vecinatate fenomenele litografice, monumente ale naturii, Babele si de asemenea Sfinxul.

Cladirea dispune de subsol, parter, doua etaje si mansarda. Are o capacitate de  108 locuri în 30 de camere cu 2, pana la 12 paturi. Mai exista aici bufet si restaurant cu autoservire permanentă. Este racordata la sistem electric din reteaua publica, apa curenta, iar incalzirea se face cu gaze naturale și calorifere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor