logo
RNTV Live

Toma Pinţoiu a fost condus astăzi pe ultimul drum! VIDEO/FOTO

Mihai Constantinescu

Toma Pinţoiu a fost condus astăzi pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, din satul Nicovani-comuna Valea Călugărească.

Familia este devastată de durere la fel cum este lumea politică din Prahova şi întreaga comunitate din Valea Călugărească.

Cuprinşi de durere, sute de oameni au fost prezenţi pe rând la slujba de înmormântare pentru a aduce un ultim omagiu lui Toma Pinţoiu. Cei prezenţi au respectat cu stricteţe restricţiile impuse de pandemia de COVID-19. Curtea bisericii a devenit neîncăpăoare datorită zecilor de coroane şi buchete de flori aduse în semn de omagiu.

Slujba de înmormântare a fost ţinută de şapte preoţi, printre care a fost şi părintele Cleopa de la mânăstirea Jercălăi.

La slujba de înmormântare au participat: Teodor Meleşcanu, Graţiela Gavrilescu, Andrei Volosevici, colegi de la CONPET şi reprezentanţi ai tuturor partidelor politice, dar şi primari din judeţ şi consilieri judeţeni.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor