logo
RNTV Live

Carnagiu pe șosea făcut de fiica unui oligarh! Oamenii au vrut să o linșeze

Carnagiu pe șosea făcut de fiica unui oligarh! Oamenii au vrut să o linșeze
Ciprian Radu

Carnagiu pe șosea făcut de fiica unui oligarh!

Fiica de 20 de ani a unui oligarh ucrainean a ucis nu mai puțin de 6 oameni! Aceasta a intrat pe roșu într-o intersecție, bolidul a lovit un Tuareg, după care a ricoșat într-un grup de pietoni. 

Alyona Zaitseva se afla la volanului bolidului său, un Lexus. Printre victime se numără o elevă de 15 ani, dar și o femeie însărcinată în șapte luni, care a ajuns în stare extrem de gravă la spital. Beizadeaua a ucis șase persoane și a rănit alte 12.

CITEȘTE și Poliţiştii prahoveni au rămas interzişi după un accident rutier petrecut pe DN1. Ce a făcut un bărbat de 60 de ani?

Imediat, bodyguarzii înarmați ai Alyoniei Zaitseva au ajuns la locul accidentului, pentru a o proteja pe tânără de mulțimea furioasă care voia să o linșeze.

Alyona este fiica multi-milionarului Vasily Zaitsev, directorul unei companii de energie. Tânăra a fost reținută pentru trei zile, iar apoi eliberată. Riscă până la 10 ani de închisoare.

Digi 24

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor