logo
RNTV Live

S-a reluat nebunia! Trafic aglomerat pe DN1, zona montană

viteza melcului! sursă foto Olt Alert
Mihai Constantinescu

S-a reluat nebunia! Trafic aglomerat pe DN1, zona montană

 

Reprezentabţii IJP Prahova anunţă că la această oră, circulația pe DN1, în zona montană, se desfășoară în următoarele condiții:

Pe sensul de mers București către Brașov, se înregistrează coloană în mișcare de la km 102 (Nistorești) până la km 107 (ieșire din Comarnic), iar la Bușteni de la km 126 până la km 132 (ieșirea din Bușteni).

Pe sensul Brașov – București, se înregistrează coloană în mișcare de la limita cu jud. Brașov până la ieșirea din Bușteni.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte regulile de circulație, să adapteze viteza la condițiile de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să păstreze o distanță regulamentară, să se asigure temeinic la schimbarea direcției de mers și a benzilor de circulație, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor și să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic.

La planificarea călătoriei, luați în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor