logo
RNTV Live

Video incredibil! Sub privirea autorităților, o zonă a Ploieștiului a devenit ghenă de gunoi / GALERIE FOTO

Oana Stoica

Trecerea iernii a lăsat urme adânci în oraș. Ploieștiul este plin de gropi și, mai nou, de gunoaie. Cel mai evident este însă în zona pârâului Dâmbu, care nu mai pare un firicel de apă curgătoare, ci un uriaș tomberon de gunoi. De la peturi, ambalaje sau resturi de gunoi menajer, și până la anvelope, mochete sau resturi de materiale de contrucții, le găsești pe toate, pe toată lungimea albiei pârâului. Localnicii spun că nu ma suportă mizeria. Ion Oprea este unul dintre cei care locuiesc în zonă și spune că a sesizat de nenumărate ori Primăria. Însă nimeni nu a făcut nimic!

Aceeași situație este și pe strada paralelă cu strada Apelor. Pe strada Gârlei, pe lângă trece și linia de cale ferată de separă cartierul Mihai Bravu de Bereasca, totul arată ca o imensă gropă de gunoi.

Pârâul care care mărginește Ploieștiul în zona lui estică, ar trebui curățat de urgență. Mai ales când ne gândim că acum câțiva ani, unii politicieni locali, propuneau proiecte fanteziste în care Dâmbu să devină un punct de atranție turistică, cu lebede și gondole. Nepăsarea autorităților l-a transformat însă într-u depozit ilegal de gunoi.

GALERIE FOTO:

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor