Tânără din Prahova a sesizat Poliţia după ce a fost tâlhărită de un cunoscut

A căutat-o cu lumânarea. Este incredibil de ce a ajuns un prahovean să fie arestat preventiv
Mihai Constantinescu

Tânără din Prahova a sesizat Poliţia după ce a fost tâlhărită de un cunoscut. S-a întâmplat aseară, în Floreşti. Speriată, a anunţat imedit poliţia.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au  găsit-o pe apelantă, însoțită de sora sa. Aceasta a declarat faptul că, în urma unui conflict verbal cu fostul prieten, acesta ar fi împins-o și i-ar fi smuls de la gât un lănțișor din material prețios, ulterior plecând cu un autoturism către localitatea Moreni.

La scurt timp, în urma activităților desfășurate de către polițiști, tânărul în vârstă de 16 ani, a fost identificat, iar cu ocazia controlului corporal a fost găsit asupra sa, lănțișorul persoanei vătămate, care a fost ridicat.

În baza probatoriului administrat, în cursul nopții trecute, față de minor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției Rurale de Poliție Florești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calficată.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/nesimtire-crunta-in-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor