logo
RNTV Live

Judecătoria Ploieşti a luat o decizie importantă care se aplică de joi

sursa Ziarul Bursa
Mihai Constantinescu

Judecătoria Ploieşti a luat o decizie importantă care se aplică de joi

Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Judecătoriei Ploieşti a fost convocată la data de 12.02.2020, ora 10:00, pentru analizarea oportunităţii continuării formelor de protest stabilite prin Adunările Generale din datele de 22.01.2020 şi 04.02.2020.
Văzând lipsa unei abordări unitare la nivel naţional a problemelor semnalate, s-a stabilit încetarea tuturor formelor de protest începând cu data de 14.02.2020.

La aceeaşi dată, în cadrul şedinţei membrilor SNGJ Dicasterial din cadrul Judecătoriei Ploieşti, s-a stabilit suspendarea formelor de protest adoptate de personalul auxiliar începând cu data de 14.02.2020 până la instalarea unui guvern legitim.

În consecinţă, din data de 14.02.2020, urmează a fi reluată activitatea normală de judecată şi cea a compartimentelor Judecătoriei Ploieşti, apreciindu-se că perioada de 2 zile dintre momentul luării deciziei şi cel al reînceperii activităţii este necesară şi suficientă pentru ca justiţiabilii, avocaţii şi ceilalţi participanţi la procedurile judiciare să fie
informaţi cu privire la decizia luată.

comunicat de presă Judecătoria Ploieşti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor