logo
RNTV Live

FOTO/Ploieştiul, oraşul capcanelor şi îndiferenţei. Fire de curent electric băltesc în apă, în centrul oraşului. Şi tu treci pe aici

20180219_140727
Mihai Constantinescu

Capcanele din centrul Ploieştiului

FOTO/Ploieştiul, oraşul capcanelor şi îndiferenţei. Fire de curent electric băltesc în apă, în centrul oraşului. Şi tu treci pe aici.

Un cititor RepublikaNews a tras un semnal de alarma asupra unei probleme care se poate transforma în orice clipă într-o nenorocire, în speclal pentru copiii mici.

“Aceste pericole stau de luni bune în centrul Ploieştiului, la intersecţia principală dintre B-dul Republicii, cu Strada Take Ionescu, existând pericolul oricând pentru un copil de 3-7 ani, să-şi fractureze picioruşul sau glezna, dacă va călca, din neatenţie, pe această placă spartă de o parte şi de alta a semaforului.  Nu mai vorbim că este şi focar de infecţie la cate gunoaie sunt înăuntru sau s-ar putea declanşa un scurtcircuit, datorită firelor de curent electric care băltesc în apa acumulata, putând la un moment dat să electrocuteze şi pietonii din zona semaforului.

Este posibil si pentru un adult sau o doamnă cu pantof cu toc să se accidenteze grav !  Pericolul era şi mai mare, când a fost zăpadă şi gropile existente în placa spartă nu erau vizibile!

Ploieşteanul este de părere că locul ar trebui marcat.

“Ar trebui ca zona să fie marcată cu un indicator, după cum urmează: ,,Atenţie părinţi la groapa de lângă semafor…tineţi-vă copiii de mână, pericol de accidentare…!”

Sper ca cineva să vadă şi să remedieze situatia alarmantă!”, a spus ploieşteanul.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor