logo
RNTV Live

Spitalul Județean de Urgență Ploiești va avea apă caldă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Consiliul Județean Prahova a alocat Spitalului Județean de Urgență Ploiești fondurile necesare pentru achiziționarea a cinci boilere termoelectrice de 1000 litri. Decizia vine în contextul în care în Ploiești  a fost sistată apa caldă de mai bine de o saptamana.

Spitalul Județean de Urgență Ploiești va avea apă caldă

Un proiect de rectificare a bugetului pe 2022 alocat Spitalului Județean de Urgență Ploiești a fost aprobat de legislativul județean în ultima  ședință extraordinară. Unitatea sanitară a primit peste 10 milioane de lei, bani de la Ministerul Sănătății și completare de la bugetul județului, pentru echipamente medicale, dar și pentru cinci boilere electrice de mare capacitate. Astfel problema privind lipsa apei calde  în unitate spitalicească, în urma sistării furnizării agentului termic în Ploiești,  a fost rezolvată.

De altfel, autoritățile județene împreună cu reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Ploiești doresc să achiziționeze cu fonduri europene o instalație de termoficare proprie.

În ceea ce privește  aparatura medicală de ultimă generație,  aceasta va fi achiziționată cu sprijinul Ministerului Sănătății și va deservi sălilor de operație neurochirurgie.

Reamintim faptul că Spitalul Județean de Urgență Ploiești a fost afectat, săptămâna trecută, câteva zile, până la găsirea unor soluții alternative, de oprirea furnizării apei calde în sistem centralizat, la nivelul municipiului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor