logo
RNTV Live

VIDEO/ Consumul de droguri în școlile din Prahova, ținut ascuns

Daniel

Lunar, 20-30 de persoane ajung la Spitalul Județean din cauza consumului de droguri. Nimeni nu spune câți dintre aceștia sunt copii.

Conferința de presă desfășurată la sediul prefecturii Prahova a scos la iveală probleme grave ale modului în care este abordată problema consumului de draoguri în județul Prahova. Problema este cu atât mai gravă, cu cât printre cosumatori se numără chiar elevi.

În materialul de mai sus puteți urmări declarația șefului centrului  de prevenire si combatere antidrog Prahova, Mihai Postelnicu, cel care nu dă un răspuns clar cu privire la numărul consumatorilor de droguri din școlile din județ, chiar dacă există ceritudinea că în 2018 mai multe persoane tinere au fost consiliate în urma consumului de substanțe interzise.

Probabil că e minunat să ascunzi astfel de cazuri pentru a ieși bine în statistici la final de an.

Republika News și Ploiești Tv fac un apel către instituțiile abilitate pentru a prezenta o situație clară a celor care au consumat droguri la nivelul unitățilro școlare.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor