logo
RNTV Live

Prahova: O tânără, forţată de două femei să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi. Totul a luat o întorsătură neaşteptată

Mihai Constantinescu

Relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi, cu forţa!O tânără, forţată de două femei să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi. Totul a luat o întorsătură neaşteptată, după ce pe fir au intrat oamenii legii.

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai a.c., o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost amenințată cu acte de violență și lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulți bărbați.

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat 12 percheziții domiciliare, în Ploiești si Câmpina, la domiciliile persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate.

14 mandate de aducere au fost puse în executare.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

La activitate au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploieşti.

UPDATE

În urma administrării probatoriului, fața de șase persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de mâine aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vijelii-in-mai-multe-zone-din-tara/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/asfaltari-de-drumuri-in-baicoi…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor