logo
RNTV Live

Șofer prins beat la primele ore ale dimineții, în trafic/FOTO

WhatsApp-Image-2022-12-10-at-08.08.42-1
Mihai Constantinescu

Șofer prins beat la primele ore ale dimineții, în trafic.

În această dimineață, pe Drumul Național 1, pe raza localității Potigrafu și la intersecție cu DJ 129 Strejnicu, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au desfășurat o nouă acțiune de tip BLITZ, pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.

În jurul orei 07.30, polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, care circula pe DN 1 pe raza localității Potigrafu, din direcția de deplasare DJ 100B către DN1B.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest rezultatul acestuia a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor