logo
RNTV Live

Se întâmplă şi în România. Un celebru profesor din Berlin a ales ţara noastră

masterclass romania
Daniel Costache

Arndt Schwering-Sohnrey, în studioul Republikanews

Celebrul regizor, actor şi profesor la Royal Central School of Speech and Drama din Londra, a vorbit astăzi despre secretele din spatele actorilor celebri, dar şi despre cum tinerii actori români pot revoluţiona filmul şi teatrul românesc.

A venit pentru prima dată în România în anul 1988. După aproape 30 de ani s-a reîntors pentru organizarea celei de-a treia ediţii a unui Masterclass dedicat celor care vor să descopere secretele evoluţiei unui actor aflat la început de drum.

S-a reîntors în România pentru ca îl inspiră. S-a îndrăgostit de Carpaţii româneşti, visează să se însoare cu o româncă şi să aibă o fermă la marginea Sibiului. Se gândeşte şi la un film proiectat în acest ţinut în care Dracula să devină un altfel de personaj decât cel ştiut în cărţile de istorie.

Let It Go Acting Studio, organizatorii evenimentului de mare clasă din România

Let It Go Acting Studio este un atelier de actorie unde actori profesioniști și amatori
vin să se antreneze, să crească și să-și dezvolte tehnica actoricească.
Fondat în 2015, atelierul este condus de acting coach-ul Nicoleta Ciobanu, care și-a dezvoltat propria metodă, îmbinând învățăturile tradiționale ale lui Constantin Stanislavski cu tehnici actuale, învățate la cursurile unor profesori de actorie de renume internațional precum Bernard Hiller și Ivana Chubbuck.

Toate detaliile le puteţi afla aici:

Citeste si:

https://portal.republikanews.ro/video-se-intampla-pentru-prima-data-romania-evenimentul-va-fi-vanat-inclusiv-de-europeni-din-tarile-vecine/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor