logo
RNTV Live

Se fac angajări la Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, Condiții de angajare

penitenciar femei
Mihai Constantinescu

Se fac angajări la Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, Condiții de angajare

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă. Este vorba despre  un  post vacant de execuţie – agent (instalator) în cadrul sectorului economico – administrativ și două posturi de execuţie – asistent medical (generalist) în cadrul sectorului medical.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou până la data de 31.01.2023, inclusiv, ora 15.30.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilorprobele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa concurs-targsor@anp.gov.ro  precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor