logo
RNTV Live

GALERIE FOTO: Lupii au ajuns în Slovenia! Lotul. Încă doi jucători au semnat

petrolul sosire slovenia4
Ciprian Radu

Lupii au ajuns în Slovenia

Petrolul a început astăzi stagiul de pregătirre din Slovenia. Antrenorul Leo Grozavu are la dispoziție 23 de jucători. 

Lotul din Slovenia:

Mirel Bolboaşă, Daniel Isvoranu, Petrişor Leonard – Alberto Olaru, Andrei Rus, Florin Plămadă, Lucian Cazan, Sebastian Ghinga, Paul Antoche, Valentin Ţicu, Mihai Velisar, Mergim Niziri, Marius Chindriş, Cristian Danci, Antonio Cruceru, Mihai Ene, Claudiu Herea, Saim Tudor, Nini Popescu, Alexandru Ciocâlteu, Sergiu Arnăutu, Cosmin Lambru şi Alexandru Nica.

*Jucătorul brazilian Jean Theodoro Sobrinho nu a făcut deplasarea. A rămas în ţară pentru a efectua investigaţii medicale. În funcție de rezultatul acestora, se va alătura sau nu lotului antrenat de Leo Grozavu.

Lupii și-au fixat cartierul general la Hotel Terme, din Terme Catez, o mini-staţiune amplasată lângă graniţa sloveno-croată.

Potrivit fcpetrolul.ro, resortul este dotat cu trei terenuri de fotbal impecabile şi cu facilităţi pentru refacere.

Tot aici se află, în această perioadă, şi echipa U18 a lui Everton FC, precum şi prima adversară a „lupilor” din acest cantonament, formaţia bosniacă FK Tuzla.

Cel care răspunde se delegația petrolistă este un fost internaţional sloven, Goran Sankovic, cel care, în toamna lui 2001,  bifa una dintre cele cinci apariţii ale sale în tricoul echipei naţionale chiar la Bucureşti, în celebrul meci de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2002.

Miercuri, primul test

Petrolul începe seria amicalelor miercuri, cu FK Tuzla, formație care a promovat în prima ligă bosniacă. Partida se va disputa la Brezice, o localitate foarte aproape de Terme Catez, de la ora locală 17.00, un ceas mai târziu în România.

Petrolul va mai juca cu NK Krsko (14 iulie) şi HNK Gorica (17 iulie). Pentru data de 20 iulie se caută un adversar, deoarece croaţii de la Lokomotiva Zagreb s-a răzgândit și va continua cantonamentul în Olanda.

Neziri și Andrei Rus au semnat

JUniorul Andrei Rus şi Mergim Neziri au semnat contracte valabile până la finalul acestei stagiuni. Totodată, Mihai Ene a fost împrumutat până în vara lui 2019, de la Viitorul Constanţa.

Andrei Rus (17 ani) a fost convocat la naționala U19 a României, pentru un stagiu ce se va derula în perioada 28 iulie-09 august şi va cuprinde două jocuri amicale cu selecţionata similară a Israelului.

Foto: fcpetrolul.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor