logo
RNTV Live

VIDEO-Se întâmplă pentru prima dată în România. Evenimentul va fi vânat inclusiv de europeni din ţările vecine

Interviu Alexandru Nagy
rnews

BERNARD HILLER MASTERCLASS – BUCHAREST 2017

Acting coach-ul vedetelor de la Hollywood vine pentru prima dată în România. Un număr limitat de locuri îi aşteaptă pe cei dorinici cu adevărat să-l întâlnească pe cel care a pregătit artişti de top precum Jeff Goldblum, Lionel Richie, LL Cool J, Lindsay Lohan, Vanessa Hudgens, Jamie Dornan, Emma Roberts, Billy Crystal, Emilio Rivera, Chace Crawford and Jennifer Garner.

Let It Go Acting Studio, organizatorii evenimentului de mare clasă din România

Let It Go Acting Studio este un atelier de actorie unde actori profesioniști și amatori
vin să se antreneze, să crească și să-și dezvolte tehnica actoricească.
Fondat în 2015, atelierul este condus de acting coach-ul Nicoleta Ciobanu, care și-a dezvoltat propria metodă, îmbinând învățăturile tradiționale ale lui Constantin Stanislavski cu tehnici actuale, învățate la cursurile unor profesori de actorie de renume internațional precum Bernard Hiller și Ivana Chubbuck.

Un ALTFEL de atelier


La atelierul Let It Go, actorii dansează, fac exerciții care îi ajută să-și depășească blocajele individuale și lucrează scene din film și teatru sub îndrumarea acting coach-ului.

Aici se formează și este încurajată atât camaraderia între actori și umanitatea din fiecare dintre noi cât și un standard de etică profesională menit să îi ajute pe participanți
să reușească în lumea reală a cinematografiei și teatrului.

Mai multe detalii aici:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor