logo
RNTV Live

Se face pace! Ploieștenii vor avea apă caldă la robinete în curând! Ce pași se fac?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Se face pace! Ploieștenii vor avea apă caldă la robinete în curând! Ce pași se fac?

Autoritățile locale și județene fac primii pași în vederea rezolvării problemei privind furnizarea apei calde în Ploiești. În timp ce reprezentanții Consiliului Județean Prahova pun la punct ultimele amănunte legate de trecerea CET Brazi în patrimoniul Ploieştiului, conducerea Primăriei a demarat procedurile privind  înființarea propriei societăți de termoficare.

Se face pace!

Acum, până la finalizarea acestor proceduri, nu rămâne decât ca actualul operator să pună în funcțiune TAG – ul pentru a începe furnizarea apei calde. Este , de fapt, promisiunea făcută în urmă discuțiilor purtate cu executivul ploieștean.

Consiliul Județean Prahova pune la punct ultimele detalii legate de trecerea CET Brazi în patrimoniul Ploieştiului. Potrivit vicepreședintelui Dumitru Tudone se așteaptă avizele necesare pentru proiectul de Hotărâre care prevedere cedarea termocentralei.

Totodată,  reprezentantul executivului prahovean a precizat că investițiile demarate de Consiliul Județean în modernizarea CET-ului vor continua.

Primii pași în rezolvarea problemei privind furnizarea apei calde și a căldurii sunt făcuți de amble părți. Sunt făcuți și de reprezentanții Primăriei și ai Consiliului Local Ploiești, care au demarat procedurile de înființare a propriei societăți de termoficare .

Totodată, reprezentanții executivului județean au anunțat că miercuri dimineață va avea loc o discuție cu ROMCAPITAL pe tema studiului de oportunitate privind delegarea studiului de oportunitate pe tema termiei.

Până la finalizarea acestor proceduri demarate de Consiliul Județean Prahova și Primăria Ploiești, nu rămâne decât ca actualul operator să pună în funcțiune TAG – ul pentru a începe furnizarea apei calde, asa cum a promis în urmă discuțiilor purtate cu executivul ploieștean.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor