logo
RNTV Live

În câteva ore, în Ploieşti va fi deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă. Se aprinde iluminatul ornamental de sărbători

Târgul de Crăciun 2018.
Mihai Constantinescu

Autorităţile locale au ales ziua de Ajun de Moş Nicolae pentru a fi declarat deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă. În câteva ore se vor aprinde şi luminiţele în oraş. La ora 18.00, mai exact, se va întâmpla acest lucru. Copiii vor putea vizita şi căsuţa lui Moş Cr[ciun care va fi deschisă tot în această seară. Moş Nicolae va fi şi el prezent la marele eveniment şi va face mici cadouri tuturor copiiilor cuminţi care vor fi prezenţi în această seară în centrul oraşului.

O altă surpriză pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, va fi Trenulețului Veseliei, cu care ploieştenii se vor putea plimba după pofta inimii.

Nu vor lipsi nici spectacolele. Orchestra Filarmonicii dar şi actori de la teatru “Toma Caragiu” vor încânta sufletele cu momente magice.

sursa foto ph-online

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor