logo
RNTV Live

Şcolile se deschid etapizat, din a două săptămână din 2021

elevi masti
Mihai Constantinescu

Şcolile se deschid etapizat, din a două săptămână din 2021. Acesta este anunţul pe care l-a făcut noul ministru al Educației,Sorim Cîmpeanu. Potrivit acestuia, grădinițele și școlile ar putea să fie redeschise pe 11 ianuarie. Totodată, el a mai precizat că nu toate unitățile de învățământ vor fi redeschise în același timp, ci totul se va face etapizat.

Mai exact, potrivit ministrului, mai întâi ar putea lua partea la cursurile fizice cei de la grădinițe și școlile prmare și apoi școala gimnazială și învățământul preuniversitar, respectic învățământul universitar.

„Ministerul Educaţiei trebuie să fie în prima linie a responsabilităţii, alături de Ministerul Sănătăţii. Sistemul Educaţiei este cel mai mare sistem public, în orice ţară. Va trebui să ne concentrăm pe probleme de ordin urgent cum ar fi deschiderea şcolilor pe care ne-o dorim a se face cât mai repede va permite perspectiva epidemiologic.

Citeşte continuarea AICI

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/dana-lica-antrenorul-de-genii/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videolocuri-unice-in-prahova-zone-turistice-nedescoperite/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/piramida-ca-in-egipt-aici-in-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/casa-diavolului-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor