logo
RNTV Live

Condiții inumane pentru șoferii TCE Ploiești! Urinatul în sticlă a devenit obișnuință/VIDEO

Mihai Constantinescu

Condiții inumane pentru șoferii TCE Ploiești! Urinatul în sticlă a devenit obișnuință. In vara anului trecut, reporterii republikanews, atrăgeau atenția autorităților despre condițiile inumane în care sunt obligați să-și facă meseria. Concret, șoferii TCE povesteau atunci că sunt nevoiți să urineze în timpul programului fie pe roțile autobuzelor pe care le conduc, pe garduri sau chiar în sticle. Și asta pentru că toaletele lipsesc la multe dintre capetele de traseu. Iar acolo unde există, sunt greu de utilizat din cauza mizeriei.

Detalii în video următor

Șoferii profesioniști au cerut ajutor pentru ca situația să fie remediată

DETALII AICI

La un an distanță, situația este aceeasi, poate doar cu ceva mai multă frustrare acumulată. Aceștia au decis sa ceară ajutorul Prefecturii Prahova și au înaintat o informare despre situația în care sunt, solicitand în același timp și inființarea unor grupuri sanitare decente.

UPDATE

Reacţia Primăriei Ploieşti

“Urmare a apariției, în publicația dumneavoastră, a articolului ”Condiții inumane pentru șoferii TCE Ploiești! Urinatul în sticlă a devenit obișnuință”, precum și a informațiilor transmise de către reprezentanții S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești, vă comunicăm că, în prezent, la toate capetele de traseu ale curselor regulate de transport public de călători sunt puse la dispoziția șoferilor grupuri sanitare pentru satisfacerea nevoilor fiziologice”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor