logo
RNTV Live

Scandal la un restaurant de la Paralela 45. Un angajat, tăiat cu un cuţit

sursă foto buzau.net
Mihai Constantinescu

Scandal la restaurant

Scandal la un restaurant de la Paralela 45. Un angajat, tăiat cu un cuţit

Scandalul a fost provocat de către trei bărbaţi de etnie rromă din Floreşti cu care patronul restaurantului a mai avut probleme şi în trecut. Pentru a nu se porni vreun conflict, patronul a decis că este mai bine ca bărbaţii să părăsească localul, mai ales că la acel moment mai erau şi alte persoane în interior.

Decizia i-a înfuriat pe cei trei. La un moment dat, unul dintre cei doi angajaţi care îi conducea spre ieşire a fost înţepat cu un cuţit.

Imediat a fost alertată poliţia şi ambulanţa. Angajatul rănit nu a fost transportat la spital. Nu a fost nevoie să rămână internat. Cei trei scandalagii au antecedente penale şi în trecut l-ar fi furat pe patronul de la restaurant.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-angajatorul-i-a-dat-autotrenul-firmei-pe-mana/

Poliția face cercetări în acest caz pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, port ilegal de obiecte periculoase și loviri și alte violențe.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/17-permise-retinute-actiuni-rutiere-si-de-ordine-publica-in-prahova/

Bărbatul care a fost tăiat cu cuțitul va merge astăzi la Serviciul de Medicină Legală.

Până acum agresorul care a lovit angajatul restaurantului cu cuţitul nu a fost prins. Acest lucru este doar o chestiune de timp pentru că oamenii legii  știu cine este.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor