logo
RNTV Live

17 permise reţinute, acțiuni rutiere și de ordine publică în Prahova

https://portal.republikanews.ro/20-de-permise-de-conducere-retinute-de-politisti-in-prahova-dintr-un-foc/
Mihai Constantinescu

17 permise reţinute, acțiuni rutiere și de ordine publică în Prahova

17 permise reţinute şi zeci de amenzi contravenţionale. Acesta este bilanţul acțiunilor rutiere și de ordine publică, organizate la nivelul mai multor structuri teritoriale de poliție din Prahova.

Potrivit reprezentanţilor IJP Prahova, oamenii legii ploieşteni au acționat în municipiu pentru verificarea modului de efectuare a transportului public de persoane. Cu acest prilej, au fost controlate 25 de autovehicule și au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.090 lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute două permise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare auto.

Şi la  Apostolache au organizat o acțiune pe linie rutieră și de ordine publică, pe raza localității Sîngeru.

Au fost verificate trei unități economice, controlate 11 autovehicule și un atelaj hipo și au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.585 lei.

Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri de 1.950 lei, precum și suma de 544 lei, mai spun reprzentanţii IJP Prahoav..

Şi polițiștii din Mizil au executat o acțiune rutieră, pe raza localităților Gura Vadului, Jugureni, Călugăreni și Vadu Săpat,. Scopul ei a fost de  identificare a conducătorilor de autovehicule care au consumat băuturi alcoolice, precum și a celor care conduc autovehicule cu o stare tehnică necorespunzătoare.

Au fost controlate 104 autovehicule și au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.555 lei. Ca măsuri complementare, au fost retrase trei certificate de înmatriculare auto.

 Vezi şi  https://portal.republikanews.ro/videoprogramul-rabla-a-fost-lansat-oficial-bugetul-permite-casarea-a-35-000-de-masini-vechi/?fbclid=IwAR10UI8VszwKcm0UvU7zsCYEUS4yx_PMgCaEi1wTo1OXLGQ4p_gQIxNmK0w

Sursa IJP Prahova

Foto cu carcater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor