Prahova: Angajatorul i-a dat autotrenul firmei pe mână şi şoferul a decis că…

autotrenul
angajare

Prahova: Angajatorul i-a dat autotrenul firmei pe mână şi şoferul a decis că…

Încrederea la locul de muncă este esenţială, mai ales în situaţiile când acest lucru nu presupune ca orele de program să se desfăsoare într-un spaţiu anume. De încrederea angajatorului a abuzat şi un salariat prins pe  DN 1, ieri, în timp ce fura motorină.

Un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Prahova aflat in executarea unor misiuni specifice pe raza loc Albeşti, a surprins în flagrant un ploieştean care sustrăsese în două bidoane motorină din rezervorul autotrenului pe care era angajat ca sofer. Aceasta urma să fie folosită pentru a umple rezervorul propriei maşini.

Persoanei în cauză i s-a intocmit acte de sesizare pentru infracţiunea de furt ce au fost inaintate organelor de urmărire penală.

Vezi şi https://republikanews.ro/videoprogramul-rabla-a-fost-lansat-oficial-bugetul-permite-casarea-a-35-000-de-masini-vechi/?fbclid=IwAR10UI8VszwKcm0UvU7zsCYEUS4yx_PMgCaEi1wTo1OXLGQ4p_gQIxNmK0

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiestidoi-falsi-asistenti-medicali-au-pus-la-cale-o-inselaciune-ce-le-a-adus-50-000-lei-deznodamant-neasteptat/?fbclid=IwAR01Yo0caLDZkyxDXFQOlDrmLwFrmzVF3zFgRP1bj7kWeerPUw4Eddi2V_I

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here