logo
RNTV Live

Primăria Ploiești continuă activitatea de dezinfecție la nivelul blocurilor. Vezi care

dezinfectie bloc 2
Mihai Constantinescu

Primăria Ploiești continuă activitatea de dezinfecție la nivelul blocurilor. Vezi care

Activitatea de dezinfecție a blocurilor din Ploieşti continuă şi astăzi.Până la ora 17.00, după vor fi dezinfectate blocurile cuprinse în zona centrală (perimetrul Mc Donald’s, zona cărți, fostul tribunal, Halele Centrale).

Municipalitatea derulează, periodic, prin operatorul S.C. Coral Impex S.R.L., acțiuni de dezinfectare la nivelul asociațiilor de proprietari, aflate pe raza municipiului Ploiești.

Substanța utilizată în cadrul acestor lucrări  este pe bază de peroxid de hidrogen.  Este avizată de Ministerul Sănătății. Aceasta poate fi ușor iritantă asupra epidermei și ochilor astfel că, rugăm cetățenii să nu stea în aria de pulverizare a produselor.

Precizăm că, după minim 1 oră de la terminarea tratamentului de dezinfecție, beneficiarii acestui serviciu au obligația de a aerisi spațiile care au fost supuse tratamentelor, timp de minim 1 oră. De asemenea, copiii, persoanele în vârstă sau bolnave, animalele și în special persoanele cu probleme respiratorii sau astmatice sunt rugate să circule numai după 2 ore de la efectuarea serviciului de  dezinfecție.

În cazul nerespectării recomandărilor, Primăria Municipiului Ploiești și S.C. Coral Impex S.R.L. vor fi absolvite de orice responsabilitate pentru eventualele incidente.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videoploiesti-podul-de-lemn-santierul-pasilor-mici/?fbclid=IwAR0A9XGyHHMBn9WRHbA7KYQLg8uBiLmbJqA2pXYgDGaYABP1-driwxkRwhM

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor