logo
RNTV Live

Primarul Volosevici, mesaj către noul viceprimar Anca Popa: Veți lucra cu mine… tehnic, frumos, aranjat, dichisit, profesionist

anca_popa
Dumitrescu Vlad

Municipiul Ploieşti are un nou viceprimar Anca Popa, de la USR. Consiliul Local a decis ca aceasta să ocupe postul rămas vacant după eliberarea din funcţie a colegei de partid Magdalena Trofin.

Primarul Andrei Volosevici a ținut să-i atragă atenția Ancăi Popa că va lucra cu el, după ce legislativul ploieștean va decide numirea acesteia. Reacția primarului a avut loc înainte ca proiectul să intre în dezbatere.

”În orice caz, de acum în colo, că înțeleg că asta este numirea, veți lucra cu mine. Tehnic, frumos, aranjat, dichisit, profesionist, nu cum am lucrat până acum, așa….Da?!”, a fost mesajul primarului Andrei Volosevici către Anca Popa înainte să votată pentru a ocupa funcția de viceprimar.

Pentru postul de viceprimar existat două propuneri, Anca Popa de la USR şi Alexandru Ştefan de la Prahova în Acţiune, însă votul a fost covârşitor în favoarea primului candidat, 21 de voturi la 4, în condiţiile în care un consilier s-a abţinut.

Votul s-a desfăşurat prin aplicaţia online folosită la şedinţele forului legislativ, în contextul în care nu toţi consilierii au fost prezenţi în sală.

Anca Popa, noul viceprimar al municipiului, este profesor de limba română la Colegiul Naţional “Ion Luca Caragiale” Ploieşti.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor