logo
RNTV Live

VIDEO Tramvaiul lui Moș Crăciun, pregătit să fie pus în mișcare la Ploiești

Dumitrescu Vlad

Vești bune pentru micuții ploieșteni! Tramvaiul lui Moș Crăciun este gata să se pună în mișcare! Acesta va cirula pe ambele rute ale societății, 101 și 102. Pe timpul călătoriei copiii vor asculta colinde și vor putea discuta cu Moșul.

6 decembrie. Aceasta este ziua în care Moș Crăciun va renunța la sanie și la renii săi și se va plimba prin Ploiești cu tramvaiele societății Transport Călători Express pentru o bună perioadă de timp.

Pentru a-l ajuta pe Moșu’,  conducerea TCE a decis să-i ofere un tramvai numai pentru el și copii din Ploiești.   Acesta va circula atât pe ruta 101, cât și pe ruta 102.

Tramvaiul lui Moș Crăciun va circula într-un interval de maxim o oră, iar la finalul călătoriei copiii vor primi cadouri din partea străbunului.

Vestea bună este că atât Moș Crăciun, cât și copiii, dar și adulții care îi însoțesc, vor circula gratuit cu cel mai frumos mijloc de transport din oraș.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor