Prahova: Au început controalele la terase, baruri şi unităţi comerciale din cauza COVID-19. Vor urma şi altele

sursa foto Biz Braşov

Prahova: Au început controalele la terase, baruri şi unităţi comerciale din cauza COVID-19. Vor urma şi altele

Primele controale efectuate în vederea verificării  respectării măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și pentru asigurarea climatului de ordine publică și sigurață rutieră au fost realizate în week end.

Potrivit IJP Prahova, acțiunile s-au desfășurat, în sistem integrat, prin participarea a peste 300 de polițiști, 130 de jandarmi și 100 de polițiști locali, precum și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului, ai Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova și ai Direcției Publice de Sănătate Prahova.

cel mai verde complex reziential

În total, au fost verificate 325 de societăți comerciale, pentru neregulile identificate fiind sancționați contravențional  peste 100 de operatori economici.

Cu ocazia controalelor efectuate au fost aplicate 448 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 90 fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind normele de conviețuire socială, 302 pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice, 15 conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 31 în domeniul economic și 10 pentru alte abateri.

Astfel de controale vor mai fi efectuate şi pe viitor.

Vezi şi https://republikanews.ro/prima-femeie-pilot-comandat-din-nato-este-o-romanca/?fbclid=IwAR3ZEJsdEzdS_TNsHgcBHCi4znNz6YFv6aP0mgNFxc2hLhy7hzfBgQT0-W8

Vezi şi https://republikanews.ro/cardurile-nationale-de-asigurari-de-sanatate-decizie-importanta/?fbclid=IwAR0V3wXNLbBsxjYnQZgwlpXlP4VzogJF6B7R8aRD6GPpsHlnJSj6TljwZ2o

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here