EXCLUSIV! Polițiștii locali, invitați la cel mai TRIST film despre Ploiești. Regizor, primarul Adrian Dobre

Ploiești, raiul dezordinii publice. O sedință MONOLOG, fără soluții concrete

Primarul Adrian Dobre le-a pregătit astăzi polițiștilor locali, un material  VIDEO cu toate sesizările oamenilor privind neregulile din orașul Ploiești. Materialul este unu real, însă modul în care s-a desfășurat ședința, demonstrează că întâlnirea de astăzi este la fel ca celelalte în care reprezentanților primăriei le place să vorbească, fără să facă ceva concret, motiv pentru care niciunul dintre polițiști nu a avut dreptul să vorbească.

Mașinile parcate pe domeniul public, în timp ce parcarea supraterana din Cuza Vodă stă mai mult goală, comertul ilegal din piețele Ploieștiului, zecile de construcții ilegale din Ploiești care apar la tot pasul, precum și chioșcurile și tonetele ilegale din oraș, au fost câteva dintre problemele pentru care i-a certat pe polițiștii locali.

cel mai verde complex reziential

 

“Sute de poze… masini parcate pe spatiul public…autobuze, masini care opresc care nu au legatura cu transportul in comun, carute, carute prin fata sediului, masini parcate peste tot, parcare cuza voda goala si masini pe langa….comert ilegal, Gara de Sud, cetateni care vând în timp ce un coleg admira statuia Vânătorilor…deseuri pe domeniul public, aici suntem cam primii.” a declarat primarul Adrian Dobre în timp ce se derulau imagini primite în urma sesizărilor.

Ploiești, orașul campion la gunoaie abandonate

Munții de gunoaie răsăriți inclusiv pe străzile centrale ale Ploieștiului, consumă bani grei din bugetul primăriei. Iată declarația primarului:

” Luna martie, deseuri abandonate un milion de lei, luna aprilie 800 mii lei, dumneavoastră știti câți bani primiți pe lună de la Municipiul Ploiesti?… un milion de lei. Din cauza faptului că nu se ridică corespunzator tot mai mulți cetățeni abandoneaza gunoiul in intersectii.

 

“Nu va văd patrulând. Vă rog să lasați discuțiile personale, discuțiile cu aspect politic, nu știu de ce se întamplă in timpul programului, lasati, facebokul, lasati postarile!”

“Sunteti cei mai bine platiti functionari publici ai Primariei Ploiesti și ati abandonat orasul. Aveti salarii mai bune, in schimb, ati abandonat orasul. Cei care va conduc, nu va conduc cum trecuie..asta se vede in teren..este clar ca anumite servicii nu sunt dimensionate corespunzator…nu vad nimic sa se intample corespunzator…orasul este plin de mizerie, comerț ambulant, mașini parcate necorespunzător, căruțe…municipalitatea face un efort foarte mare, în schimb, ceea ce primim din partea dumneavoastră este total diferit de așteptările noastre. Aveti o activitate total necorespunzatoare.”

Primarul cere demisia actualului director?

Primarul Adrian Dobre a declarat că nu exclude reorganizarea instituției pentru creșterea eficienței acesteia.

Am cerut sprijinul domnului viceprimar pt reorganizarea dumneavoastra….aveti prea multe funcțiii, raportat la activitatea dumneavoastră…vom veni cu noi propuneri de reorganizare pentru a fi mult mai eficienți.

Prezent la discuție, viceprimarul Cristian Ganea le-a cerut și el polițiștilor locali, întocmirea uni raport săptămânal, precum și creșterea exigenței în exercitarea atribuțiilor.

Rugamintea mea este să fiți mai exigenți pentru că purtați o haină militară, fată de ceilalti si totul pleacă de la disciplină. În armată ordinul se execută…la dumneavoastră au fost discutii. Încercați si ingropați securea războiului si să vă vedeți de traabă si de fisa postului., le-a spus viceprimarul Cristian Ganea polițiștilor locali

 

Din păcate, a fost o discuție de tip monolog, polițiștii locali neavând dreptul să își spună punctul de vedere. Primarul nu a vurt să discute cu presa prezentă la eveniment.

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here