Polițiștii de investigații criminale IJP Prahova, percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la hoţi care jefuiau maşinile în mers. Metoda de operare băga în sperieţi victima

Polițiștii de investigații criminale IJP Prahova perchezitii sursă foto stirile pro tv
cautam-reporteri-republikanews

Polițiștii de investigații criminale IJP Prahova le-a dat o lecţie jefuitorilor de maşini

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova efectuează 3 percheziții în municipiul București și în județul Ilfov. Sunt vizate domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt din autoturisme. 4 mandate de aducere vor fi puse în executare.

Din cercetări a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârșit 6 furturi din autovehicule în județele Prahova, Vaslui, Bacău, Harghita și Buzău, în perioada iulie- august a.c.

just insolv sprl

În fapt, aceștia ar fi vizat în special autovehicule aflate în deplasare, în zone de reducere a vitezei, iar după  înțeparea roților, pe timpul efectuării reparației anvelopei de către victimă, sustrăgeau bunuri și bani din autoturisme.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 20.000 de lei.

La activități participă și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești.

Acțiunea se desfășoară cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Vezi şi https://republikanews.ro/un-pompier-prahovean-martor-la-un-accident-rutier-grav-nimeni-nu-a-vrut-sa-i-o-dea-o-mana-de-ajutor-pentru-salvarea-unui-ranit/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here