logo
RNTV Live

Cu “lupii” la Carrefour! (GALERIE FOTO)

cof
Cristian Anghelescu

În această seară, fotbaliștii Petrolului au fost prezenți la centru comercial Carrefour pentru a promova evenimentul de mâine seară, returul meciului de baraj cu Dentaș Tărtășești, partidă care va începe la ora 19:45 și se va disputa pe “Ilie Oană”.

Tocmai pentru a fi siguri că arena va fi plină, Cl. Tudor&Co. s-au implicat în această acțiune, ultimele bilete disponibile la peluze fiind împărțite cumpărătorilor din centrul comercial amintit, partenerul de multă vreme al “lupilor”.

Așa cum am anunțat și la prânz (https://portal.republikanews.ro/maine-este-show-ul-promovarii-un-spectacol-ce-nu-trebuie-ratat/), meciul de mâine seară va avea în deschidere o coregrafie deosebită, oficialii Petrolului dar și conducătorii galeriilor făcând un apel către suporteri ca ora de intrare în incinta arenei să fie maxim 19:30!

RepublikaNews este în posesia unei informații, deocamdată neverificată din mai multe surse, care, cu siguranță, va produce o mare emoție în urbe, mai multe despre aceasta urmând să aflați mâine, până la ora prânzului! Așadar, puțintică răbdare!

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor