Un pompier prahovean, martor la un accident rutier grav. Nimeni nu a vrut să-i o dea o mână de ajutor pentru salvarea unui rănit

pompier prahovean

Oameni minunați, salvatori si in timpul liber!

Un pompier prahovean, martor la un accident rutier grav. S-a întâmplat duminică, 13 septembrie, în jurul orei 08.30. plt. adj. Maria Butoi, din cadrul Centrului Operațional Județean se deplasa către unitate pentru a participa la ceremonia festivă ocazionată de Ziua Pompierilor. La un moment dat un grav accident rutier s-a petrecut chiar în zona unui supermarket din localitatea Mizil. În urma producereii evenientului rutier, un bătrân de 84 de ani a fost rănit grav.

In cel mai scurt timp, Maria a anunțat evenimentul la numărul de urgență 112 şi s-a asigurat că va fi prezent un echipaj SMURD la locul solicitării.

cel mai verde complex reziential

Fără să stea prea mult pe gânduri a evaluat situatia şi a cerut ajutorul oamenilor din jur pentru a întoarce victima cu faţa în sus. Din păcate, nicio persoană nu a vrut să o ajute. A primit până la urmă ajutor tot de la un pompier prahovean. Este vorba de un coleg de-ai săi, aflat tot in timpul liber, plt. maj. Jercalau Florin.

Pompieri prahoveni care fac echipă ad-hoc


Cei doi au făcut echipă bună şi au ajutat victima până la sosirea echipajului SMURD din cadrul Detașamentului Mizil. Ulterior, bărbatul a fost stabilizat si transportat la spital cu hipertensiune arteriala si traumatism cranio-cerebral.

Maria este coordonator SMURD la nivelul județului Prahova de peste 10 ani, iar Florin este pompier si face parte din colectivul Detamentului de Pompieri Mizil.

Vezi şi https://republikanews.ro/din-cauza-secetei-si-a-consumului-excesiv-hidro-prahova-sa-mentine-programul-de-distributie-a-apei-in-mai-multe-localitati/

Vezi şi https://republikanews.ro/o-scoala-dintr-un-sat-prahovean-a-devenit-exemplu-pentru-unitatile-de-invatamant-din-judet-se-afla-intr-o-zona-defavorizata-video/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here