logo
RNTV Live

Ultima deplasare din sezonul regulat

tricolorul lmv ploiesti
Cristian Anghelescu

Ultima deplasare din sezonul regulat

Mâine, de la ora 12:00, Tricolorul LMV Ploiești va întâlni CS “U” Cluj, acesta fiind primul meci al etapei a XX-a.

Partida se va disputa în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj, complex inaugurat în urmă cu cinci decenii și care poate găzdui până la 3000 de spectatori.

Nu va fi cazul și mâine, la partidele de volei ale “univesitarilor” fiind prezente în sală câteva zeci de persoane. Asta și pentru că, în acest sezon, CS “U” Cluj se regăsește pe antepenultimul loc al ierarhiei, la 35 de puncte în spatele adversarilor din Ploiești!

În meciul tur disputat la Ploiești, gazdele s-au impus cu un sec 3-0 (25-13, 25-12, 25-21), după numai 71 de minute de joc.

Meciul de mâine va fi arbitrat de Benone Vișan (București) și Lazăr Marius (Zalău).      Observator din partea federației de profil a fost delegat bucureșteanul George Peicea.

Declarația antrenorului Sergiu Stancu

Ca de fiecare dată, tehnicianul principal al echipei ploieștene a oferit câteva elemente de avancronică a meciului. El a amintit despre condițiile foarte bune regăsite la Cluj dar și despre implicarea oficialilor polieșteni pentru ca echipa să nu ducă lipsă de nimic și să nu resimtă efortul major al disputelor consecutive din Ardeal.

“Am avut parte de condiții foarte bune și aici, la Cluj! Suntem cazați la hotelul Sunny Hill, departe de freamătul orașului. Ne simțim foarte bine, simțim implicarea conducerii administrative pentru ca totul să fie fără reproș! Echipa nu a avut niciun disconfort, ne-am antrenat zilnic, suntem pregătiți pentru a face un joc de calitate și a obține toate punctele! Atmosfera din echipă este una bună, știți, este o vorbă mai veche din sport, victoriile aduc victorii! Am avut și un motiv de a cânta, împlinirea celor 38 de ani ai lui Laurențiu Lică fiind sărbătorită cu tradiționalul <<La mulți ani>> și nelipsitul tort!” a spus coach-ul Tricolorului.

“Niciun meci nu este dinainte jucat!”

Acesta a vorbit despre meciul de mâine și despre ce se va întâmpla după joc.

“Din fericire, starea de sănătate a jucătorilor este în general una bună. Nu am avut parte nici de accidentări și nici de îmbolnăviri severe. Mâine ne așteaptă o partidă împotriva unei echipe gazdă care nu are nimic de pierdut. Meciurile acestea sunt foarte periculoase, Clujul are o echipă în formulă completă, nu cum a fost în turul campionatului, la Ploiești! Vorbim despre o formație care are în componență și doi jucători care au activat în trecut la Ploiești, Alex Voinea și Ștefan Someșan. Și care, cu siguranță, vor evolua la cel mai înalt nivel împotriva noastră, așa se întâmplă mai mereu! Iar meciuri despre care se vorbește că sunt deja câștigate… experiența acumulată în volei îmi permite să afirm că niciun meci nu este dinainte jucat! După jocul de mâine, servim dejunul în Cluj și ne vom îndrepta direct spre Ploiești” a conchis Stancu.

Meciurile etapei a XX-a

CSU “UV” Timișoara – SCM „U” Craiova

Steaua București – CS Arcada Galați

CS Unirea Dej – CSM București

Volei Municipal Zalău – CSS 2 CNE UKRO Baia Mare

Știința Explorări Baia Mare – Dinamo București

sursa: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor