logo
RNTV Live

Ploieşti: Începe distribuirea ajutoarelor de la UE. Vezi ce contine pachetul

sursa foto telegrama
Mihai Constantinescu

Ajutoare de la UE

Ploieşti: Începe distribuirea ajutoarelor de la UE. Vezi ce contine pachetul

De luni începe distribuirea ajutoarelor de la UE. Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, anunţă că va derula acțiunea de distribuire a ajutoarelor către cetățenii care sunt beneficiari finali de ajutoare europene finanțate din Fondul de ajutor European destinat celor mai defavorizate persoane,  în perioada 13-27 ianuarie 2020.

 Activitatea de distribuire a acestor ajutoare se va desfășura în conformitate cu dispozițiile H.G. nr.784/2018 pentru stabilirea unor masuri necesare în vederea implementării Programului operațional Ajutorarea persoanelor defavorizate.

Astfel, fiecare beneficiar va primi o cutie care va conține următoarele produse:

  • periuță de dinți ambalată– 5 buc;
  • pastă de dinți 75ml – 4 buc;
  • săpun lichid 500ml – 1 buc.;
  • șampon copii 800ml – 1 buc;
  • șampon adulți 500ml – 1 buc;
  • detergent pudră/granule pentru rufe colorate 900gr – 1 buc;
  • detergent pudră/granule pentru rufe albe 1800gr – 1 buc.

Persoanele incluse în programul de ajutorare sunt cele cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat, acordat în baza Legii nr.416/2001, familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, acordată în baza Legii nr.277/2010, persoanele aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoanele dependente și în alte situații asemănătoare, stabilite prin anchete sociale și care se află în situații de vulnerabilitate.

Beneficiar acestui program vor primi invitații, care vor cuprinde informații cu privire la: data, intervalul orar, locul, precum și documentele în baza cărora vor fi distribuite ajutoarele.

Cutiile cu ajutoare se vor putea ridica, în baza actului de identitate (în original) și a invitației amintite, direct de la sediul Cantinei Sociale a Municipiului Ploiești, din strada Mihai Bravu nr.231, după următorul program : luni – joi, între orele 08.30-16.00 și vineri, între orele 08.30-14.00.

 Vezi şi https://portal.republikanews.ro/galerie-foto-razie-de-amploare-la-halele-centrale-ploiesti/?fbclid=IwAR33I5KImRmqWUXLPe2GV6qeSkK5rMKGIEwJTPwFO6qEq2RAdi-AAuUJVqk

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor