Pericole criminale pe şosele din Ploieşti

Pericole criminale pe şosele din Ploieşti

Ieri, în jurul orelor orei 8.10, oamenii legii au observat în trafic un autoturism, care circula pe strada Pomilor dinspre strada Ştrandului.

cel mai verde complex reziential

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, bărbatului de 39 de ani din municipiul Ploiești i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Câteva ore mai târziu ,tot polițiștii Biroului Rutier Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe Bulevardul Republicii din municipiu au oprit pentru control, un autoturism care circula din direcția Nord către Gara de Sud.

S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest, care a indicat un rezultat pozitiv privind prezența unor substanțe ce pot avea efecte psihoactive în organism, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice.

În cauză, bărbatului de 27 de ani i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Vezi şi https://republikanews.ro/un-barbat-a-murit-intr-o…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here